ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΛΑΣΙΕ 25 - 45 ΕΤΩΝ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ σε είδη αυτοκινήτου., 1 €

  • Αποθήκευσε σε PDF Αποθήκευσε σε PDF
    • Βαθμολογία: 0
    • Ψήφοι: 0
  • Αναφορά αγγελίας Cancel my report
  • Προβολή QR Code Προβολή QR Code
1 €
Τίτλος αγγελίας
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΛΑΣΙΕ 25 - 45 ΕΤΩΝ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ σε είδη αυτοκινήτου.
Περιγραφή δουλειάς
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ  ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ  ΚΑΙ  ΠΩΛΗΤΕΣ   ΠΛΑΣΙΕ  25 - 45 ΕΤΩΝ  ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ  ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ  ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ  ΠΕΙΡΑΙΑ σε είδη αυτοκινήτου.
Κατά προτίμηση να διαθέτει δικό της ή δικό του μοτοσακό .
Εργασία  εκτός ημερών που βρέχει.  Μισθός με το κομμάτι βάσει επισκέψεων σε πρατήρια και ποσοστά επί των πωλήσεων βάσει τζίρου.
Συζητείται ακόμη και η περίπτωση ποσοστού σε συνεταιριστικό υποκατάστημα στην Αθήνα με τα προϊόντα μας για χονδρική και λιανική  εάν υπάρχει κεφάλαιο περίπου  10.000 ευρώ με πολύ καλή κερδοφορία λόγω αποκλειστικότητας των προϊόντων. Σίγουρη δουλειά και επικερδής.
Εάν πληρείτε τις απαιτήσεις της εταιρείας θα σας σταλεί ενημερωτικά το site της εταιρείας για να δείτε  και εάν σας αρέσει τελικά η δουλειά  και κατόπιν θα έχουμε κατ’ ιδίαν συνάντηση για τα περαιτέρω.
 
Δημοσιεύθηκε
16.04.2018
Το όνομα του φίλου *
Το e-mail του φίλου *
Όνομα
E-mail
Μήνυμα
Captcha *
Δεν προστέθηκαν σχόλια
Συνδέσου ή κάνε εγγραφή για να στείλεις σχόλια
Για ποιο λόγο κάνετε αναφορά στην αγγελία;
Φορτώνει…
Are you sure you want to cancel your report?
Σύνδεση
Ξέχασες τον κωδικό σου; Υπενθύμιση