ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΛΑΣΙΕ 25 - 45 ΕΤΩΝ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ σε είδη αυτοκινήτου., 1 €

  • Save as PDF Save as PDF
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • Report broken listing Cancel my report
  • View QR Code View QR Code
1 €
Job Title
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΛΑΣΙΕ 25 - 45 ΕΤΩΝ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ σε είδη αυτοκινήτου.
Job Description
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ  ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ  ΚΑΙ  ΠΩΛΗΤΕΣ   ΠΛΑΣΙΕ  25 - 45 ΕΤΩΝ  ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ  ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ  ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ  ΠΕΙΡΑΙΑ σε είδη αυτοκινήτου.
Κατά προτίμηση να διαθέτει δικό της ή δικό του μοτοσακό .
Εργασία  εκτός ημερών που βρέχει.  Μισθός με το κομμάτι βάσει επισκέψεων σε πρατήρια και ποσοστά επί των πωλήσεων βάσει τζίρου.
Συζητείται ακόμη και η περίπτωση ποσοστού σε συνεταιριστικό υποκατάστημα στην Αθήνα με τα προϊόντα μας για χονδρική και λιανική  εάν υπάρχει κεφάλαιο περίπου  10.000 ευρώ με πολύ καλή κερδοφορία λόγω αποκλειστικότητας των προϊόντων. Σίγουρη δουλειά και επικερδής.
Εάν πληρείτε τις απαιτήσεις της εταιρείας θα σας σταλεί ενημερωτικά το site της εταιρείας για να δείτε  και εάν σας αρέσει τελικά η δουλειά  και κατόπιν θα έχουμε κατ’ ιδίαν συνάντηση για τα περαιτέρω.
 
Posted
Apr 16, 2018
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
Enter your report
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
Sign in
Forgot your password? Remind